Jacobsen Biler - Din bilservice centralt i København

Henrik og Martin Jacobsen - Biler og værksted i København

Byens bedste bilservice gennem fire årtier

Henrik og Martin Jacobsen driver en bilvirksomhed, som har leveret kvalitet til bilejere igennem fire årtier. Jacobsen Biler er dermed en af Københavns ældste autovirksomheder, og en af de få som kan levere bilservice tæt på Københavns centrum.

Topmoderne autoværksted i midt i København

Vores topmoderne bilværksted med specialuddannede teknikere er din sikkerhed for kvalitet og at din bil er færdig til aftalt tid. Vores tekniske personale er altid til disposition med råd og sagkyndig vejledning. Det betyder at du får det optimale udbytte af din bil og din kørsel. Læs mere om vores værksted

 

Bilværksted - Nørrebro - København

Certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Nyt udstyr og uddannelse gør det ikke alene. Vi er certificeret af Dansk Teknologisk Institut, som løbende kontrollerer vores højteknologiske og avancerede testudstyr,  materiel, miljø og forretningsmetoder. På vores værksted er alle rutiner lagt i faste rammer så alt personale kender deres ansvar, hvilket betyder at vi til enhver tid står rustet til at yde den optimale service overfor vores kunder. Dansk Teknologisk Institut kommer jævnligt på uanmeldt besøg. Under besøgene kontrolleres biler, der har været til service den pågældende dag - en sikkerhed for at alt er i orden.

Kvalitetsstyring på pladeværksted

Jacobsen Biler har et topmoderne autoriseret skade- og karosseriværksted på Provstevej 16, 700 meter fra vores hovedafdeling. Er uheldet ude kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver bilen de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at bilen bevarer de gode køreegenskaber. Læs mere om vores pladeværksted

 

Facade Jacobsen Biler Nørrebro København

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber!

TRYG - TOPSIKRING - CODAN - IF - FAIR - ALM BRAND - ALKA - GF - NYKREDIT - DANSKE FORSIKRING - POPERMO - BAUTA. Vi udfører reparationer for alle forsikringsselskaber. Ring blot til vores værkfører på 38 34 40 00, så sørger vi for alt det praktiske.

Certificeret og kontrolleret autoværksted i København

Vores vognmaler har kvalitetscertifikat iht. KS2000. Dermed sikres at bilerne genoprettes korrekt med brug af godkendte og miljørigtige materialer og at maling af bilen udføres fagmæssigt korrekt. Vores værksted kontrolleres regelmæssigt af Dansk Teknologisk Institut der foretager uanmeldt kvalitetsmålinger samt gennemgår vores materiel fra A til Z. Vi hjælper dig med:

  • Udfyldelse skadesanmeldelse.
  • Reparation af karosseriskader
  • Lakering af bil.
  • Eventuel erstatningsbil.
  • Udførelse af karosseriarbejde f.eks. rust.
  • Glasskader.
  • Montering og reparation af air condition.
  • Vi opretter alle bilmærker.

Hos Jacobsen Biler servicerer vi ALLE bilmærker

Hos Jacobsen Biler er vi autoriseret service og garantiværksted for Mitsubishi og Suzuki. Derudover er vi eksperter i Chevrolet, Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, KIA, Mitsubishi, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, SEAT, Skoda,Toyota, Volvo og VW. 

 

 

Hjælp - vi mangler BRUGTE Suzuki og Mitsubishi biler - SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR

Vil du sælge din brugte Suzuki eller Mitsubishi, så henvend dig til os. Vi oplever en stigende interesse for især SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR.

 

HAR DU EN SUZUKI eller MITSUBISHI TIL SALG - så ring straks til os på: TELEFON: 38 34 40 00 !

 

Vi giver markedets bedst brugtbilspris ved opkøb af brugte Suzuki og Mitsubishi - vel at mærke UDEN at vi stiller krav om, at du skal købe en ny bil hos os.

 

Læs mere her: VI KØBER BRUGTE BILER