Anhængertræk montering i København - Jacobsen Biler på Nørrebro

Anhængertræk montering i København

 

Jacobsen Biler København monterer anhængertræk på alle typer biler og til alle behov

Hos Jacobsen Biler monterer vi anhængertræk på alle bilmærker og bilmodeller med fokus på sikkerhed og kvalitet. Vi er med til at sikre dig den rette løsning, uanset om du skal på campingferie eller har behov for et anhængertræk i hverdagen. Kører du jævnligt med campingvogn, er ikke altid det samme anhængertræk, der er optimalt at vælge, som hvis det fx skal bruges til en cykelholder.

 

Ring 38 34 40 00 og bestil tid på vores værksted i dag!

- Vi monterer anhængertræk på alle typer biler og til alle formål!

Skal du vælge fastmonteret anhængertræk eller anhængertræk med kuglekobling?

Skal du have monteret af anhængertræk, kan du vælge imellem en fastmonteret eller en aftagelig kuglekobling. Vælger du et fast monteret anhængertræk, er det altid klar til at tage i brug. Et aftageligt anhængertræk er derimod en mere fleksibel og pænere løsning, der som regel også er lidt dyrere.

Anhængertræk montering der følger alle regler

Når du får monteret anhængertræk, er der mange regler, som skal følges. Først og fremmest er det vigtigt, at din trailer eller campingvogn kører med lys. Ved montering af anhængertræk skal din bil derfor udstyres med en stikboks. En 7-polet tilslutning er nok til cykelholdere og trailere, men kører du med campingvogn, bør du vælge en 13-polet tilslutning. Vi udfylder og underskriver den formular, som du skal aflevere til Skat sammen med en anmeldelsesblanket for at få godkendt dit nye anhængertræk. Når ændringen er registreret, er anhængertrækket klar til at blive taget i brug.

 

 

Hjælp - vi mangler BRUGTE Suzuki og Mitsubishi biler - SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR

Vil du sælge din brugte Suzuki eller Mitsubishi, så henvend dig til os. Vi oplever en stigende interesse for især SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR.

 

HAR DU EN SUZUKI eller MITSUBISHI TIL SALG - så ring straks til os på: TELEFON: 38 34 40 00 !

 

Vi giver markedets bedst brugtbilspris ved opkøb af brugte Suzuki og Mitsubishi - vel at mærke UDEN at vi stiller krav om, at du skal købe en ny bil hos os.

 

Læs mere her: VI KØBER BRUGTE BILER