Pris på olieskift og skift af oliefilter afhænger af bilmærke, model og årgang

Motorolier bliver stadig mere sofistikerede. I gamle dage kunne man slippe af sted med at benytte den samme mellemklasseolie til langt de fleste biler. Men det er slut. Derfor er det det vigtigt, at du kontakter os for at få den rigtige pris for dit bilmærke og din model/årgang - Ring til os på  38 34 40 00 og få en skarp pris

 

Olieskift i København - Service til din bil - Nørrebro

 

Hyppig olieskift og korrekt valg af olie forlænger din bilmotors levetid

Olieskift er vigtigt for din bils motor, og det det er vigtigt at anvende den korrekte motorolie, som passer til din bil.

Biler er i dag udstyret med en forskellige systemer som minimerer forurening. Det er f.eks. katalysatorer, partikelfiltre og ERG-systemer. Hvis du kører med forkert eller ”slidt” motorolie kan der opstå alvorlige skader på motorens vitale dele.

Vi skifter altid oliefilteret samtidigt med at vi skifter olie

Et oliefilter er faktisk ikke beregnet til at holde længere end et olieskift. Derfor er olieskift hos Jacobsen Biler altid inkluderet udskiftning af oliefilteret.

Olieskift på gamle biler

Som udgangspunkt skal du altid følge servicemanualens forskrifter for almindelige serviceeftersyn. Har du en gammel bil bør du som minimum skifte bilens olie for hver 15.000 km eller en gang om året, afhængig af, hvad der kommer først.

 

Ring og spørg efter tilbud på olieskift på telefon: 38 34 40 00

 

Du skal også vælge olieskift sammen med stort eller lille serviceeftersyn

Jacobsen Biler på Frederiksundsvej er Nørrebros centrale serviceværksted for alle bilermærker. Du kan med fordel vælge at lade dit olieskift falde sammen med et almindeligt servicetjek, hvor vi laver gennemtjek af alle bilens vitale dele i et stort eller lille servicetjek med fast pris

 

Ring og bestil serviceeftersyn

Ring til Jacobsen Biler i dag på telefon 38 34 40 00 og bestil tid til olieskift 

 

 

 

Nørrebros dygtigste mekanikere

Vores veluddannede og erfarne mekanikere står altid klar til at hjælpe dig med service på din bil, uanset bilmærke, model og årgang.

Vores mekanikere er altid opdateret på den seneste teknologi og viden indenfor service og reparation af biler. Derfor har vi også altid mekanikere der kan løse komplicerede opgaver, på både gamle og nye biler.