Værksted i København med stor erfaring i reparation af Citroën

Citroën værksted i København

 

Vi er super gode til Citroën - kontakt os på telefon 38 34 40 00

På vores topmoderne værksted på Bellahøj i København har vi igennem årene ydet service og reparation på alle typer bilmærker, også Citroën. Vores mekanikere sikrer din kvalitet, og at din Citroën er færdig til aftalt tid. Vi er altid til klar med råd og vejledning. Sådan får du får det optimale udbytte af din Citroën og din kørsel. Læs mere om vores autoværksted

Certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Vores udstyr og uddannelse gør det ikke alene. Vi er certificeret af DTI, som kontrollerer vores  testudstyr,  materiel, miljø og forretningsmetoder. På vores værksted har vi rutiner i faste rammer så personalet kender deres ansvar. Det betyder, at vi altid er rustet til at yde optimale service. DTI kommer jævnligt på uanmeldt besøg. Under besøgene kontrolleres biler, der har været til service den pågældende dag - en sikkerhed for at alt er i orden.

 

 

 

Marie Louise: "Rigtig god kundeservice"

 

Pladeværksted i København - Vi servicerer også Citroën

Er uheldet ude kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver din Citroën de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at din Citroën bevarer de gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: NYKREDIT - DANSKE FORSIKRING - TOPSIKRING - CODAN - IF - FAIR - ALM BRAND - POPERMO - BAUTA - TRYG - ALKA - GF... Læs mere om vores pladeværksted

Certificeret og kontrolleret autoværksted i København

Vores vognmaler har KS2000 certifikat iht. Bilerne genoprettes korrekt ved brug af godkendt, miljørigtig maling af bilen udføres fagmæssigt korrekt. Værkstedet kontrolleres regelmæssigt af DTI, der foretager uanmeldte kvalitetsmålinger.

 


 

Hjælp - vi mangler BRUGTE Suzuki og Mitsubishi biler - SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR

Vil du sælge din brugte Suzuki eller Mitsubishi, så henvend dig til os. Vi oplever en stigende interesse for især SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR.

 

HAR DU EN SUZUKI eller MITSUBISHI TIL SALG - så ring straks til os på: TELEFON: 38 34 40 00 !

 

Vi giver markedets bedst brugtbilspris ved opkøb af brugte Suzuki og Mitsubishi - vel at mærke UDEN at vi stiller krav om, at du skal købe en ny bil hos os.

 

Læs mere her: VI KØBER BRUGTE BILER