Reparation og service på Fiat centralt i København

Fiat værksted i København

 

Vi er fantastiske til FIAT - Ring til os på telefon 38 34 40 00

På vores topmoderne værksted på Bellahøj i København er vi specialister og har stor erfaring med service og reparation på alle FIAT modeller. Vi er altid til disposition med sagkyndig vejledning og råd. Det betyder at du får det optimale udbytte af din Fiat og din kørsel. Vores specialuddannede mekanikere er din sikkerhed for kvalitet og at din Fiat er færdig til aftalt tid. Læs mere om vores Fiat værksted

Certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Vi er certificeret af Dansk Teknologisk Institut, som løbende kontrollerer vores avancerede testudstyr, miljø og forretningsmetoder. Dansk Teknologisk Institut kommer jævnligt på uanmeldt besøg og kontrollerer biler, der har været til service den pågældende dag - en sikkerhed for at alt er i orden.

 

 

 

Marie Louise: Rigtig god kundeservice

 

Fiat pladeværksted tæt på Københavns centrum

Er uheldet ude kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver din Fiat de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at bilen bevarer de gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: BAUTA - CODAN - NYKREDIT - DANSKE FORSIKRING - POPERMO - TRYG - TOPSIKRING - IF - FAIR - ALM BRAND - ALKA - GF... Læs mere om vores pladeværksted

Certificeret og kontrolleret autoværksted i København

Vores vognmaler har kvalitetscertifikat iht. KS2000. Dermed sikres at bilerne genoprettes korrekt med brug af godkendte og miljørigtige materialer og at maling af din Fiat udføres fagmæssigt korrekt.

 

Læs mere om Fiat på www.fiat.dk

 

 

Hjælp - vi mangler BRUGTE Suzuki og Mitsubishi biler - SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR

Vil du sælge din brugte Suzuki eller Mitsubishi, så henvend dig til os. Vi oplever en stigende interesse for især SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR.

 

HAR DU EN SUZUKI eller MITSUBISHI TIL SALG - så ring straks til os på: TELEFON: 38 34 40 00 !

 

Vi giver markedets bedst brugtbilspris ved opkøb af brugte Suzuki og Mitsubishi - vel at mærke UDEN at vi stiller krav om, at du skal købe en ny bil hos os.

 

Læs mere her: VI KØBER BRUGTE BILER