Reparation af alle typer biler i København

Uautoriseret Ford værksted i København

 

Vi reparerer alle bilmærker i København - også Ford

På vores topmoderne værksted i København NV har vi igennem årene ydet service og reparation på alle typer bilmærker. Selv om vi ikke er autoriseret Ford værksted, har vi flere årtiers erfaring, og kan håndtere alle modeller. Vi er altid klar med sagkyndig vejledning og råd, og vi sørger for, at du får det optimale udbytte af din bil. Vores professionelle værkstedsfolk er din sikkerhed for kvalitet, og at din bil er færdig til aftalt tid. Jacobsen Bilers autoværksted

Certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Jacobsen Biler er certificeret af Teknologisk, som kontrollerer vores testudstyr, materiel, miljø og forretningsmetoder. På uanmeldte besøg kontrollerer Teknologisk biler, der har været til service den i løbet af dagen dag, og sikrer sig, at alt er i orden.

Pladeværksted tæt på centrum af København 

Er uheldet ude giver vi alle typer biler deres nøjagtige mål tilbage - også Ford. Det er din garanti for at bilen bevarer de gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: TOPSIKRING - IF - FAIR - ALM BRAND - POPERMO - TRYG - BAUTA - CODAN - NYKREDIT - DANSKE FORSIKRING - ALKA - GF. Læs mere om vores pladeværksted 

 

 

Uautoriseret værksted i København for Ford biler 

Marie Louise: "Rigtig god kundeservice"

 

Bemærk - vi er ikke autoriseret Ford værksted, men har mange års erfaring med reparation og vedligeholdelse af snart sagt alle modeller.

 

 

 

 

Hjælp - vi mangler BRUGTE Suzuki og Mitsubishi biler - SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR

Vil du sælge din brugte Suzuki eller Mitsubishi, så henvend dig til os. Vi oplever en stigende interesse for især SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR.

 

HAR DU EN SUZUKI eller MITSUBISHI TIL SALG - så ring straks til os på: TELEFON: 38 34 40 00 !

 

Vi giver markedets bedst brugtbilspris ved opkøb af brugte Suzuki og Mitsubishi - vel at mærke UDEN at vi stiller krav om, at du skal købe en ny bil hos os.

 

Læs mere her: VI KØBER BRUGTE BILER