Værksted i København med solid erfaring i reparation af Hyundai

Hyundai værksted i København

 

Vi reparerer din Hyundai mens du er på arbejde - Ring 38 34 40 00

På vores værksted i København NV har vi igennem årene ydet service og reparation på alle typer bilmærker - også når det gælder Hyundai. Vi giver dig det optimale udbytte af din Hyundai og din kørsel. Læs mere om Jacobsen Bilers værksted i København NV. Læs mere om vores værksted

Certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Vi er certificeret af Dansk Teknologisk Institut, som løbende kontrollerer vores højteknologiske og avancerede testudstyr, materiel, miljø og forretningsmetoder. Under uanmeldte besøg kontrolleres biler, der har været til service den pågældende dag - en sikkerhed for at alt er i orden.

Vores pladeværkstedet i København samarbejder med alle forsikringsselskaber!

Er uheldet ude kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, og give din Hyundai de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at bilen bevarer de gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: BAUTA - DANSKE FORSIKRING - POPERMO - TRYG - TOPSIKRING - CODAN - NYKREDIT - IF - FAIR - ALM BRAND - ALKA - GF.  Læs mere om vores pladeværksted

 

 

 

Marie Louise: "Rigtig god kundeservice"

 

Certificeret og kontrolleret autoværksted i København

Vores vognmaler har kvalitetscertifikat iht. KS2000 - dermed sikres at også din Hyundai genoprettes korrekt med brug af godkendte og miljørigtige materialer og at maling af din Hyundai udføres fagmæssigt korrekt.

 

Læs mere om Hyundai på www.hyundai.dk

 

 

Hjælp - vi mangler BRUGTE Suzuki og Mitsubishi biler - SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR

Vil du sælge din brugte Suzuki eller Mitsubishi, så henvend dig til os. Vi oplever en stigende interesse for især SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR.

 

HAR DU EN SUZUKI eller MITSUBISHI TIL SALG - så ring straks til os på: TELEFON: 38 34 40 00 !

 

Vi giver markedets bedst brugtbilspris ved opkøb af brugte Suzuki og Mitsubishi - vel at mærke UDEN at vi stiller krav om, at du skal købe en ny bil hos os.

 

Læs mere her: VI KØBER BRUGTE BILER