Værksted i København med års erfaring i servicering af KIA

Kia værksted i københavn

 

Kærlig KIA service og reparation - Ring 38 34 40 00

På vores værksted i København NV har vi igennem årene ydet service og reparation på alle typer bilmærker - også når det gælder KIA. 

Vi er certificeret af Dansk Teknologisk Institut

På vores værksted er alle rutiner lagt i faste rammer så alt personale kender deres ansvar, hvilket betyder at vi til enhver tid står er klar til at yde optimal service overfor vores KIA kunder. Nyt udstyr og uddannelse gør det ikke alene. Vores certificering indebærer, at DTI løbende kontrollerer vores materiel, miljø og forretningsmetoder. Teknologisk kommer jævnligt på uanmeldt besøg. Under besøgene kontrolleres biler, der har været på værksted den pågældende dag - en sikkerhed for at alt er i orden!

 

 

Diana og Benny: Vi føler os værdsatte som kunder

Pladeværksted København i samarbejde med alle forsikringsselskaber

Er uheldet ude med din KIA kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver din KIA de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at bilen bevarer gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: TRYG - CODAN - IF - TOPSIKRING  - FAIR - ALM BRAND - GF - NYKREDIT - ALKA - DANSKE FORSIKRING - POPERMO - BAUTA. Læs mere om vores pladeværksted

KIA kvalitet til tiden!

Vores teknikere er din sikkerhed for kvalitet og at også din KIA er færdig til aftalt tid. Vi er altid til disposition med råd og sagkyndig vejledning. Det betyder at du får det optimale udbytte af din KIA og din kørsel i København. Læs mere om vores værksted

     
Læs mere om KIA på www.kia.com

 

 

Hjælp - vi mangler BRUGTE Suzuki og Mitsubishi biler - SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR

Vil du sælge din brugte Suzuki eller Mitsubishi, så henvend dig til os. Vi oplever en stigende interesse for især SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR.

 

HAR DU EN SUZUKI eller MITSUBISHI TIL SALG - så ring straks til os på: TELEFON: 38 34 40 00 !

 

Vi giver markedets bedst brugtbilspris ved opkøb af brugte Suzuki og Mitsubishi - vel at mærke UDEN at vi stiller krav om, at du skal købe en ny bil hos os.

 

Læs mere her: VI KØBER BRUGTE BILER