Værksted i København med solid erfaring i Mazda service

Mazda værksted i København

Få mere Mazda service på vores værksted - Ring 38 34 40 00

På vores værksted i København NV yder vi service og reparerer alle typer biler - også Mazda. Vi giver dig det optimale udbytte af din Mazda og din kørsel. Læs mere om vores værksted i tæt på Københavns centrum

 

 

 

Diana og Benny: Vi føler os meget værdsatte som kunder

 

Værkstede certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Vi er certificeret af Dansk Teknologisk Institut, som løbende kontrollerer vores højteknologiske og avancerede materiel, miljø, testudstyr og forretningsmetoder. Under uanmeldte besøg kontrolleres biler, der har været til service den pågældende dag - en sikkerhed for at alt er i orden.

Mazda pladeværkstedet i centralt i København

Er uheldet ude kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver din Mazda de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at bilen bevarer de gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: BAUTA - DANSKE FORSIKRING - POPERMO - ALKA - GF - TRYG - TOPSIKRING - CODAN - NYKREDIT - IF - FAIR - ALM BRAND.

Certificeret og kontrolleret autoværksted i København

Vores vognmaler har kvalitetscertifikat iht. KS2000 - dermed sikrer vi, at din Mazda oprettes korrekt med brug af godkendte og miljørigtige materialer og at maling udføres fagmæssigt korrekt. Læs mere om vores pladeværksted

 

Læs mere om Mazda på www.mazda.dk

 

>

 

Hjælp - vi mangler BRUGTE Suzuki og Mitsubishi biler - SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR

Vil du sælge din brugte Suzuki eller Mitsubishi, så henvend dig til os. Vi oplever en stigende interesse for især SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR.

 

HAR DU EN SUZUKI eller MITSUBISHI TIL SALG - så ring straks til os på: TELEFON: 38 34 40 00 !

 

Vi giver markedets bedst brugtbilspris ved opkøb af brugte Suzuki og Mitsubishi - vel at mærke UDEN at vi stiller krav om, at du skal købe en ny bil hos os.

 

Læs mere her: VI KØBER BRUGTE BILER