Værksted i København med service på Nissan

Nissan værksted i København

 

Solid erfaring i reparation af Nissan biler - Ring 38 34 40 00

På vores værksted på Bellahøj i København NV har vi stor erfaring i service og reparation på alle typer bilmærker - også Nissan. Vi er altid til disposition med råd og sagkyndig vejledning. Det betyder at du får det optimale udbytte af din Nissan og din kørsel. Vores teknikere er din sikkerhed for kvalitet, og at din Nissan er færdig til aftalt tid. Læs mere om vores værksted

 

 

 

Diana og Benny: Vi føler os værdsatte som kunder

 

Certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Vi er certificeret af Dansk Teknologisk Institut, som løbende kontrollerer vores højteknologiske og avancerede testudstyr, materiel, miljø og forretningsmetoder. Dansk Teknologisk Institut kommer jævnligt på uanmeldt besøg. Under et besøg kontrolleres biler, der har været til service den pågældende dag - en sikkerhed for at alt er i orden.

Pladeværksted yderst centralt i København

Er uheldet ude kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver din Nissan de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at din Nissan bevarer de gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: BAUTA - TRYG - TOPSIKRING - CODAN - NYKREDIT - IF - DANSKE FORSIKRING - POPERMO -  FAIR - ALM BRAND - ALKA - GF. Læs mere om skadeværksted

Certificeret og kontrolleret værksted i København

Vores autolakerer har kvalitetscertifikat iht. KS2000. Dermed sikres at din Nisan genoprettes korrekt med brug af godkendte og miljørigtige materialer og at maling af din Nissan udføres fagmæssigt korrekt.

 

Læs mere om Nissan på www.nissan.dk

 

 

Hjælp - vi mangler BRUGTE Suzuki og Mitsubishi biler - SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR

Vil du sælge din brugte Suzuki eller Mitsubishi, så henvend dig til os. Vi oplever en stigende interesse for især SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR.

 

HAR DU EN SUZUKI eller MITSUBISHI TIL SALG - så ring straks til os på: TELEFON: 38 34 40 00 !

 

Vi giver markedets bedst brugtbilspris ved opkøb af brugte Suzuki og Mitsubishi - vel at mærke UDEN at vi stiller krav om, at du skal købe en ny bil hos os.

 

Læs mere her: VI KØBER BRUGTE BILER