Værksted i København med stor erfaring i Opel reparation

Opel værksted i København

 

Vi servicerer din Opel når du er på arbejde - Ring 38 34 40 00

På vores værksted på Bellahøj i København NV reparerer og servicerer vi mange Opel biler. Vi hjælper dig med at få det optimale udbytte af din Opel og din kørsel. Læs mere om Jacobsen Bilers værksted på Bellahøj 

 

 

 

Diana og Benny: Vi føler os rigtig værdsatte som kunder

 

Certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Vi er certificeret af DTI, som kontrollerer vores testudstyr, miljø og forretningsmetoder. Under deres besøg kontrolleres biler, der har været til service samme dag, så sikkerheden er i orden.

Brug vores pladeværksted i København til din Opel

Har du fået skrammer eller buler i din Opel, kan vi udrette mirakler med vores opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver din Opel bil de nøjagtige mål tilbage. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: BAUTA - TRYG - DANSKE FORSIKRING - IF - POPERMO - CODAN - TOPSIKRING - NYKREDIT - FAIR - ALM BRAND - ALKA - GF  Læs mere om skadeværksted

Certificeret og kontrolleret autoværksted i København

Vores vognmaler har kvalitetscertifikat iht. KS2000 - dermed sikres at bilerne genoprettes korrekt med brug af godkendte og miljørigtige materialer og at maling af din Opel udføres fagmæssigt korrekt.

 

Læs mere om Opel på www.opel.dk

 

 

Hjælp - vi mangler BRUGTE Suzuki og Mitsubishi biler - SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR

Vil du sælge din brugte Suzuki eller Mitsubishi, så henvend dig til os. Vi oplever en stigende interesse for især SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR.

 

HAR DU EN SUZUKI eller MITSUBISHI TIL SALG - så ring straks til os på: TELEFON: 38 34 40 00 !

 

Vi giver markedets bedst brugtbilspris ved opkøb af brugte Suzuki og Mitsubishi - vel at mærke UDEN at vi stiller krav om, at du skal købe en ny bil hos os.

 

Læs mere her: VI KØBER BRUGTE BILER