Værksted i København med mange års Renault erfaring

Renault værksted København

 

Altid klar til din Renault - Ring 38 34 40 00

På vores værksted på Bellahøj i København har vi igennem årene ydet service og reparation på alle typer bilmærker, også Renault. Vi er altid til disposition med råd og kyndig vejledning. Det betyder, at du får det optimale udbytte af din Renault og din kørsel. Vores dygtige teknikere er din sikkerhed for kvalitet, og at din Renault er færdig til aftalt tid. 

 

 

 

Jackie: Fantastisk kundebehandling

 

Bilværksted certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Jacobsen Bilers bilværksted er certificeret af DTI, som kontrollerer vores avancerede testudstyr, miljø, materiel og forretningsmetoder. Under besøgene kontrolleres biler, der har været til service den pågældende dag - for at sikre, at alt er i orden.

Pladeværksted centralt placeret i København

Vii udretter mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler på pladeværkstedet på Frederiksundsvej. Hvis uheldet er ude, giver vi din Renault de nøjagtige mål tilbage. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: TOPSIKRING  - BAUTA - TRYG - NYKREDIT - CODAN - IF - DANSKE FORSIKRING - FAIR - ALM BRAND - ALKA - POPERMO - GF. Læs mere om plade værkstedet

Kontrolleret og certificeret bilværksted i København

Vores værksted har kvalitetscertifikat iht. KS2000. Dermed sikres at bilerne genoprettes korrekt med brug af godkendte og miljørigtige materialer, og at maling af din Renault udføres fagmæssigt korrekt.

 

Læs mere Renault på www.renault.dk