Værksted i København med års erfaring i reparation af SEAT biler

Skoda værksted i København

 

Vi er super gode til service på SEAT - Ring 38 34 40 00

På vores værksted på Bellahøj i København yder vi service og reparation på alle typer bilmærker, også SEAT. Vores mekanikere giver dig sagkyndig råd og vejledning om, hvordan du får optimalt udbytte af din SEAT. Læs mere om vores værksted

 

 

 

Jackie: Alle aftaler blev overholdt

 

Certificeret af DTI

I værkstedet på Bellahøj er alt lagt i faste rammer for personalet, så vi altid yder optimal service for vores kunder. Vi er certificeret af Dansk Teknologisk Institut, som kontrollerer vores testudstyr, miljø, materiel, og kvalitetsstyring. DTI kommer på uanmeldte besøg, og kontrollerer biler, der har været til service samme dag.

Certificeret og kontrolleret værksted i København

Vi har kvalitetscertifikat KS2000, så din bil bliver korrekt genoprettet og med brug af miljørigtige og godkendte. Vores værksted kontrolleres regelmæssigt af DTI med uanmeldte kvalitetsmålinger, hvor vores materiel bliver kontrolleret 100 %.

Pladeværksted i København - Her er din SEAT i trygge hænder

Vi kan udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og firehjulsudmåler, som giver din SEAT sine nøjagtige mål tilbage, når du har været ude for et uheld. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: TOPSIKRING - TRYG -  ALM BRAND CODAN -  FAIR BAUTA - DANSKE FORSIKRING - ALKA - GF- IF -NYKREDIT - POPERMO.  Vores pladeværksted på Bellahøj

 

Læs mere om SEAT på www.seat.dk

 

Hjælp - vi mangler BRUGTE Suzuki og Mitsubishi biler - SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR

Vil du sælge din brugte Suzuki eller Mitsubishi, så henvend dig til os. Vi oplever en stigende interesse for især SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR.

 

HAR DU EN SUZUKI eller MITSUBISHI TIL SALG - så ring straks til os på: TELEFON: 38 34 40 00 !

 

Vi giver markedets bedst brugtbilspris ved opkøb af brugte Suzuki og Mitsubishi - vel at mærke UDEN at vi stiller krav om, at du skal købe en ny bil hos os.

 

Læs mere her: VI KØBER BRUGTE BILER