Dit autoriserede SUZUKI autoværksted i København

Suzuki værksted i København

 

Autoriseret Suzuki værksted - Ring 38 34 40 00

På vores topmoderne autoværksted på Bellahøj i København er vi autoriseret Suzuki værksted og eksperter i service og reparation på alle Suzuki modeller. Vores Suzuki uddannede mekanikere er din sikkerhed for kvalitet og at din Suzuki er færdig til aftalt tid. Vi er altid til disposition med råd og sagkyndig vejledning. Det betyder at du får det optimale udbytte af din Suzuki og din kørsel. Vi servicerer og reparerer alle Suzuki modeller: Alto, Splash, Swift, Swift Sport, SX CombiBack, SX Sedan, Grand Vitara Estate samt alle udgåede mod Læs mere om vores Suzuki værksted

 

 

 

Jackie: Alle aftaler blev overholdt

 

Suzuki bilværksted certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Nyt udstyr og uddannelse gør det ikke alene. Vi er certificeret af DTI, som løbende kontrollerer vores højteknologiske og avancerede testudstyr, materiel, miljø og forretningsmetoder  - også når det gælder din Suzuki. I vores værksted er alle opgaver lagt i rutiner. Det betyder, at vi til enhver tid står rustet til at yde den optimale service. Dansk Teknologisk Institut kommer jævnligt på uanmeldt besøg. Under besøgene kontrolleres biler, der har været til service den pågældende dag - en sikkerhed for at alt er i orden.

Certificeret og kontrolleret autoværksted i København

Vores vognmaler har kvalitetscertifikat iht. KS2000. Dermed sikre vi at bilerne genoprettes korrekt og ved brug af godkendte, miljørigtige materialer - og at maling af bilen udføres korrekt. Vores værksted kontrolleres regelmæssigt af DTI, der foretager uanmeldt kvalitetsmålinger og gennemgår vores udstyr fra A til Z.

Pladeværksted i København - Suzuki

Er uheldet ude kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver din Suzuki de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at bilen bevarer de gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: ALKA - NYKREDIT - CODAN -BAUTA - DANSKE FORSIKRING - POPERMO - TRYG - TOPSIKRING - IF - FAIR - GF - ALM BRAND... Læs mere om vores Suzuki pladeværksted

 

 

 

Hjælp - vi mangler BRUGTE Suzuki og Mitsubishi biler - SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR

Vil du sælge din brugte Suzuki eller Mitsubishi, så henvend dig til os. Vi oplever en stigende interesse for især SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR.

 

HAR DU EN SUZUKI eller MITSUBISHI TIL SALG - så ring straks til os på: TELEFON: 38 34 40 00 !

 

Vi giver markedets bedst brugtbilspris ved opkøb af brugte Suzuki og Mitsubishi - vel at mærke UDEN at vi stiller krav om, at du skal købe en ny bil hos os.

 

Læs mere her: VI KØBER BRUGTE BILER