Værksted i København med stor erfaring i TOYOTA reparation

Toyota værksted i København

 

Kom ind på vores værksted med din Toyota og få en en snak - Ring 38 34 40 00

På vores værksted i København NV har vi solid erfaring i reparation og service på alle typer Toyota.

Vi er altid til disposition med råd og sagkyndig vejledning. Det betyder at du får det optimale udbytte af din Toyota og din kørsel. Læs mere om vores værkstedstilbud
 

 

 

Steen: Fantastisk kundebehandling

 

Autoværksted certificeret af Dansk Teknologisk Institut

På vores værksted er alle rutiner lagt i faste rammer så alt personale kender deres ansvar, hvilket betyder at vi til enhver tid står rustet til at yde den optimale service overfor vores Toyota kunder. Vi er certificeret af Dansk Teknologisk Institut, som løbende kontrollerer vores højteknologiske og avancerede materiel, testudstyr, miljø og forretningsmetoder. Under Teknologisk Instituts besøg kontrolleres biler, der har været til service den pågældende dag - en sikkerhed for at alt er i orden.

Dit pladeværksted i central i København - Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber!

Er uheldet ude med din Toyota kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver din Toyota de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at bilen bevarer de gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: TRYG - TOPSIKRING - CODAN - IF - FAIR - ALM BRAND - ALKA - GF - NYKREDIT - DANSKE FORSIKRING - POPERMO - BAUTA.

Certificeret og kontrolleret autoværksted i København

Vores værksted kontrolleres regelmæssigt af Dansk Teknologisk Institut, der foretager uanmeldt kvalitetsmålinger samt gennemgår vores materiel. Vores autolakerer har kvalitetscertifikat iht. KS2000. Dermed sikres at bilerne genoprettes korrekt med brug af godkendte og miljørigtige materialer og at maling af bilen udføres fagmæssigt korrekt.

 

Læs mere om Toyota på www.toyota.dk

 

 

Hjælp - vi mangler BRUGTE Suzuki og Mitsubishi biler - SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR

Vil du sælge din brugte Suzuki eller Mitsubishi, så henvend dig til os. Vi oplever en stigende interesse for især SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR.

 

HAR DU EN SUZUKI eller MITSUBISHI TIL SALG - så ring straks til os på: TELEFON: 38 34 40 00 !

 

Vi giver markedets bedst brugtbilspris ved opkøb af brugte Suzuki og Mitsubishi - vel at mærke UDEN at vi stiller krav om, at du skal købe en ny bil hos os.

 

Læs mere her: VI KØBER BRUGTE BILER