Få service på din Volkswagen i København af erfarent værksted

Volkswagen / WV / Folkevogn værksted i Københan

 

Vi er virkelig gode til VW - Ring 38 34 40 00

På vores topmoderne værksted på Bellahøj i København har vi igennem årene ydet service og reparation på alle typer bilmærker, også VW. Vores teknikere giver dig et højt serviceniveau og sørger for, at også din VW er færdig til tiden. Vi er altid til klar med råd og sagkyndig vejledning, så du får optimalt udbytte af din VW. Læs mere om vores autoværksted

 

 

 

Steen: Fantastisk kundebehandling

 

Bilværksted certificeret af DTI

I værkstedet er alt lagt i faste rammer for personalet,  så vi til enhver tid står rustet til at yde optimale service overfor vores kunder. Vi er certificeret af Dansk Teknologisk Institut, som kontrollerer vores avancerede testudstyr,  materiel, miljø og forretningsmetoder. DTI kommer jævnligt på uanmeldt besøg og kontrolleres biler, der har været til service den pågældende dag - en sikkerhed for at alt er i orden.

Certificeret og kontrolleret autoværksted i København

Vores autolakerer har kvalitetscertifikat KS2000. Vi sikrer dermed, at skader på din VW repareres korrekt og med brug af miljørigtige og godkendte malinger. Vores værksted kontrolleres regelmæssigt af DTI der foretager uanmeldt kvalitetsmålinger samt gennemgår vores materiel fra A til Z.

Vores pladeværksted servicerer også VW

Er uheldet ude kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver din VW de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at bilen bevarer de gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: CODAN - IF -NYKREDIT - DANSKE FORSIKRING - TOPSIKRING - FAIR - ALKA - GF - POPERMO - BAUTA - TRYG - ALM BRAND. Læs mere om vores pladeværksted

 

Læs mere om VW på www.vw.dk

 

 

Hjælp - vi mangler BRUGTE Suzuki og Mitsubishi biler - SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR

Vil du sælge din brugte Suzuki eller Mitsubishi, så henvend dig til os. Vi oplever en stigende interesse for især SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR.

 

HAR DU EN SUZUKI eller MITSUBISHI TIL SALG - så ring straks til os på: TELEFON: 38 34 40 00 !

 

Vi giver markedets bedst brugtbilspris ved opkøb af brugte Suzuki og Mitsubishi - vel at mærke UDEN at vi stiller krav om, at du skal købe en ny bil hos os.

 

Læs mere her: VI KØBER BRUGTE BILER