Mangler du et værksted i København til din Volvo?

Volvo værksted København

 

Vi er vilde med Volvo - Ring 38 34 40 00

På vores moderne værksted på Bellahøj i København har vi igennem årene ydet service og reparation af mange Volvo biler. Vores dygtige teknikere er din sikkerhed for kvalitet, og at din Volvo får en faglig korrekt behandling. Vi er altid til disposition med råd og sagkyndig vejledning. Det betyder at du får det optimale udbytte af din Volvo og din kørsel i København. Læs mere om vores værksted

 

 

 

Steen: Fantastisk kundebehandling

 

Autoværksted certificeret af Dansk Teknologisk Institut

På vores Volvo værksted lægger vi alle rutiner lagt i faste rammer så, hvilket betyder at vi til enhver tid står er klar til at yde optimal service overfor vores Volvo kunder. Vi tror ikke på, at nyt uddannelse og nyt udstyr gør det alene. Vi er derfor også certificeret af Dansk Teknologisk Institut.  Det betyder, at DTI løbende kontrollerer vores materiel, miljø og forretningsmetoder. Teknologisk kommer på uanmeldte besøg fro at kontrollere de biler, der har været på værksted den samme dag - en sikkerhed for at alt er i orden!

Pladeværksted København - Lad os oprette din Volvo

Er uheldet ude med din Volvo kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver din Volvo de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at bilen bevarer gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: TRYG - DANSKE FORSIKRING - CODAN - IF - TOPSIKRING  - NYKREDIT FAIR - ALM BRAND - GF - ALKA - POPERMO - BAUTA  Læs mere om vores pladeværksted

 

Læs mere om Volvo på  www.volvocars.com/dk

 

 

 

Hjælp - vi mangler BRUGTE Suzuki og Mitsubishi biler - SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR

Vil du sælge din brugte Suzuki eller Mitsubishi, så henvend dig til os. Vi oplever en stigende interesse for især SWIFT, VITARA, COLT og SPACE STAR.

 

HAR DU EN SUZUKI eller MITSUBISHI TIL SALG - så ring straks til os på: TELEFON: 38 34 40 00 !

 

Vi giver markedets bedst brugtbilspris ved opkøb af brugte Suzuki og Mitsubishi - vel at mærke UDEN at vi stiller krav om, at du skal købe en ny bil hos os.

 

Læs mere her: VI KØBER BRUGTE BILER